SJØVEGAN: Det opplyser leder i Salangen Viseklubb, Inger Strand.

– Lars Bremnes var her for to år siden. Da leverte han en fantastisk konsert, ja det var nesten magisk. Siden den gang har vi i Salangen Viseklubb forsøkt å booke ham tilbake, men har ikke lykkes med det før nå. Vi gleder oss, nå er det nedtelling her hos oss, understreker Inger Strand.

På turné

– Og når er nå?

– Nå er torsdag i neste uke. Altså torsdag 2. juni. Vi får han hit i forbindelse med at han skal gjøre noen andre konserter på en turné han er ute på. Lars Bremnes er etterspurt, og har en ganske tettskrevet avtalebok.

Bevertning

– Hvor skal Lars Bremnes opptre?

– Han skalopptre på Øvre Salangen Grendehus. Der er det jo litt begrenset plass, så jeg råder alle som ønsker å få med seg denne konserten om å handle raskt. Billettene selges på Narvesen på Sjlvegan, sist han var her ble billettene utsolgt en uke før konserten skulle være, påpeker Inger Strand.

Det vil også være mulig å kjøpe seg både mat og drikke under arrangementet.

– Vi har alliert oss med Øvre Salangen Revyklubb, som skal stelle i stand en kafe med god mat. Så vidt jeg forstår har de også fått bevilgning på drikkevarer slik at det blir mulig å ta seg et glass.

Alene

Lars Bremnes har heller ikke denne gangen med seg noe band når han besøker Salangen.

– Nei, som sist er det kun han og hans gitarer. Lydmann er Tom Meyer fra Bardu, som er meget god på dette området.

– Hva er det dere liker så godt med Lars Bremnes?

– Først og fremst den musikken han lager. Han er en visekunstner som appellerer til hjerte enten du er du er ung eller gammel eller dame eller mann. Han er i tillegg til å være en utmerket musiker og artist også et særdeles hyggelig menneske.

– Har dere hatt broren hans på besøk?

– Nei, dessverre, og heller ikke søsteren Kari. Men vi skulle gjerne fått det til en gang, alle som heter Bremnes er særdeles velkommen hos oss.

– Hvor lenge varer konserten?

– Skal vi dømme etter sist han var her kan vi vente oss en konsert som varer i omlag halvannen time. Uten pause, Lars kjører ett sett.