FINNSNES: Det samme gjelder ute- og konsertstedets navn, som under showet førstkommende lørdag får et nytt navn.

TV-kjendis

– Go2Gate er navnet på en tilstand, ikke et ute- og kultursted som Kjell prøver å skape. Jeg har aldri hatt sans for det navnet, det er alt for høytflyvende for en jordnær fyr som han, sier Tore Skoglund, som igjen stiller som konferansier på det duoen kaller for en oppfølger til jubileumshowet i Kulturhuset i vinter.

– Dere har navnet klart?

– Ja, men det er som sagt ikke noe som blir offentliggjort før under selve showet på lørdag. Vi jobber med å få en ganske kjent person fra TV til den oppgaven, svarer Skoglund, som også her holder kortene tett inntil brystet.

Nytt innslag

Innslaget som skulle være med Sollyrevyen går ut, og inn kommer en person som Tore Skoglund har hatt på besøk før.

NY Kurt Jenssen kommer inn på den humoristiske fronten i showet.

– Dette er Kurt Jenssen, som bor på Grasmyr på Senja. Han har blant annet medvirket i tre av programmene i «Du skal høre mye...»-serien på NRK. og det gjorde han godt. Kurt Jenssen er en ypperlig forteller, og har den galskapen og det engasjementet som skal til for å formidle god humor, mener Skoglund, og føyer til:

– Han var jo tidligere en profilert fotballdommer, som visstnok skal ha gitt gult kort både til en hund og tre sauer, påpeker konferansieren.

Sårt trengt

Ellers medvirker de som tidligere er annonsert å gjøre det. Disse er Ulf fredriksen, Gudrun Falch, bandet Ourland forsterket med Steinar Steffen, brødrene Raymond og Tore Lind med husband, Ivar Jensaas Kvintett, Randor Nordnes og Kine Hanssen.

– Jeg er spesielt glad for at Kine fortsatt er med. Det er en del ikke særlig vakre mennesker med ellers, og hun er en stor opptur når det gjelder utseende på utøverne, og forynger også gjennomsnittsalderen med tre generasjoner, understreker Tore Skoglund. Han regner med å bli plaget av «Senjaværingen » også denne gangen.

– Denne fyren hadde jeg en del besøk av da jeg styrte med Finnsnes i Fest på Heimlymyra, og er en figur jeg setter stor pris på. Kjell har fanget mange ulike karakterer han selv har møtt i denne karen, fastslår Tore Skoglund.