BARDUFOSS: På Bob Dylans hovedside på Facebook sto følgende melding torsdag morgen: «Bob Dylan @Istindportalen, Bardufoss, Norway». Det gjorde nok at mange norske fans, og kanskje noen sindige målselvdøler, ble litt oppspilte.

- Fikk noen telefoner

- Ja, vi har fått noen telefoner for å si det sånn, sa resepsjonisten ved Istindportalen til avisa iTromsøs nettsted Feedback.

Respesjonisten satte avisen videre til husleder, Marita Hagensen.

Istindportalen har 370 sitteplasser og er kanskje akkurat vel egnet til å ta imot en som Bob Dylan.

- Jeg skjønte ingenting. Jeg fikk en telefon at jeg burde sjekke Facebook. Jeg er helt skjelven, sier Hagensen til iTromsø.

På nordnorsk

Det viser seg at det er satt opp en konsert med "Bob Dylan på nordnorsk", som Johan Aarstein og Ida Løvhaug skal holde i Istindportalen.

Også "Nord-Norges Bob Dylan", Johan Aarstein, ble litt satt ut av meldingen på Bob Dylans offisielle Facebook-side.

- Men kommer Dylan, lurer iTromsøs medarbeider på.

- Det vet jeg ikke. Det er jo utrolig merkelig at han deler arrangementet, men vi får bare flire av dette nå, men... Nei, jeg skjønner ingenting, sier Aarstein, som holder konserten sin 11. mars.

Store stjerner har vært i Indre Troms før: Leonard Cohen holdt konsert for lite interesserte militærgutter på Heggelia kino på midten av 80-tallet. Nå skal det sies at det skjedde like før han slapp plata "Im Your Man", som ble umåtelig populær, og dermed var det vel ikke mange som visste om sangeren.

Bob Dylans offisielle Facebook-side meldte torsdag om at Dylan skal være på Istindportalen i mars.