FINNSNES: Det opplyser daglig leder Tommy Myklebust ved Frivilligsentralen i Lenvik.

– Dette er den siste Fargerike kafeen vi arrangerer i år. I desember måned faller den i romjula, og da tror jeg ikke det passer for så mange, påpeker Myklebust, som skal lese et eller flere dikt fra sin egen diktsamling som han ga ut inneværende år.

Neste Fargerik Kafé, som er fredag 27. november, står altså i dikt og fortellergledens tegn.

– Da er det fritt fram for alle som har lyst til å lese opp et dikt eller fortelle en historie. Vi er ganske så uhøytidelig av oss her, så alle som vil si noen ord slipper til. Dette er noe som vi i stor grad tar helt på sparket.

Tom R. Johansen

– Er det noen som har meldt seg allerede?

– Ja, Finnsnes kjente og kjære musiker Tom R. Johansen har en historie å fortelle oss. Han er jo en reflektert person, så her kan vi vente oss tanker både om livet, kjærligheten og musikken.

Noen musikalske innslag står som vanlig også på programmet.

– Unge Isabella Johnsen, som blant annet har gjort det veldig skarpt i UKM, skal synge for oss. Hun er også leder for et barnekor, som hun også tar med seg. Så her blir det både solosang og korsang. Isabella er en veldig dyktig sanger som jeg personlig har stor sans for, understreker Myklebust.

Et annet musikalsk innslag er det Angela Westphal som besørger.

– Musikken hun fremfører er nesten overjordisk. Hun har spilt her før, og det lød svært vakkert. Det tror jeg flere enn jeg kan underskrive på.

Bevertning

– Hva serverer dere denne kvelden?

– Litt av hvert, både utenlandsk og norsk mat. Blant annet matretter fra Somalia. Ellers er menyen fortsatt under planlegging, og ikke helt bestemt ennå, opplyser Kai Petter Gulmælæ.

Tommy Myklebust understreker at det sosiale er like viktig som god mat og underholdning.

– Frivilligsentralen skal være en møteplass for mennesker fra forskjellige kulturer. Her kan man bli kjent med nye mennesker, og etablere gode relasjoner for fremtiden.