Illustrasjon. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Illustrasjon. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Tenåring siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en person ble knivstukket i en leilighet ved Vulkan-området i Oslo natt til torsdag.

Ifølge NRK fikk politiet navnet på den mistenkte, som er en kjenning av politiet i slutten av tenårene. Torsdag ettermiddag ble han siktet for å ha stukket ned en mann i 30-årene i hans leilighet på Vulkan i Oslo.

– Politiet arbeider med saken, og det er igangsatt kriminaltekniske undersøkelser, sikring av videoovervåking og vitneavhør, opplyser politioverbetjent Kjetil Moen ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 5 torsdag morgen. De tok seg inn i leiligheten der de fant den skadde personen.

– Fornærmede ble kjørt til Ullevål sykehus og behandles der for skadene. Vedkommende betegnes som alvorlig skadd, sier Moen.

Ifølge Moen er siktede og fornærmede bekjente. De og flere vitner skal nå avhøres i saken.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: