Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, skulle gjerne sett bedre meningsmålinger, men lar seg inspirere. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, skulle gjerne sett bedre meningsmålinger, men lar seg inspirere. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Støre: Vil ikke endre valgkampstrategien

Arbeiderpartiet opplevde en nedgang på fire av fire nasjonale meningsmålinger i august, men statsministerkandidat Jonas Gahr Støre vil ikke endre strategi.

– Jeg skal snakke om politikk og bruke en hver anledning til å snakke om hvordan vi skal bruke de store pengene på de store oppgavene. Vi skal holde oss til strategien, sier Gahr Støre til Dagbladet.

Han sier målingene forteller ham at en del av Aps velgere sitter på gjerdet, og at de dalende tallene får være til inspirasjon.

Valgforsker Frank Aarebrot sier til avisen at slike målinger sjelden er gode nyheter, men at det ikke er katastrofalt ennå.

– Hvis Høyre går fram, Frp holder seg stabilt, Venstre kommer over sperregrensa og Ap går ned, har Erna Solberg gode muligheter til å fortsette som statsminister, sier han til Dagbladet.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: