Mann (18) dømt til fengsel i 6,5 år for drapsforsøk i Kristiansand

En 18 år gammel mann er dømt til seks og et halvt års fengsel for drapsforsøk etter at han knivstakk en annen mann i Kristiansand november i fjor.

Det melder NRK.

18-åringen knivstakk den fornærmede mannen to ganger og påførte ham livstruende skader, slår Kristiansand tingrett fast i dommen mandag.

De mener han ikke handlet i nødverge, slik han selv hevder. Den domfelte mannen erkjenner at han knivstakk fornærmede, men forklarer at han handlet i nødverge.

Det var den 10. november i 2016 at 18-åringen knivstakk en 30 år gammel mann to ganger, i overarmen og brystkasseregionen. Fornærmede kom seg raskt til sykehus der han ble behandlet for skadene.

I dommen legger retten også vekt på at mannen oppsøkte 30-åringen fordi han var sjalu på fornærmedes forhold til domfeltes tidligere samboer.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: