Leiligheten, som ligger i andre etasje, på Hellerud hvor en mann i 50-årene ble funnet død av familien. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Leiligheten, som ligger i andre etasje, på Hellerud hvor en mann i 50-årene ble funnet død av familien. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Politiet gjennomsøker drapsofferets bil i Oslo

Politiet saumfarer bilen til mannen som ble funnet død på Hellerud i Oslo i jakt på svar på drapsgåten. Bilen var forsvunnet etter drapet, men er nå funnet.

Da politiet slo drapsalarm etter at en tobarnsfar (54) ble funnet død i sin egen leilighet på Hellerud torsdag, var mannens bil forsvunnet, og politiet etterlyste denne.

– Politiet ble søndag kveld kontaktet av et vitne som fortalte at bilen sto parkert ved et bingolokale på Ensjø. Vi vet ikke hvorfor bilen sto parkert der, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til VG.

Politiet har ingen mistenkte i saken og ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner. Foreløpig vet de ikke om bilen ble flyttet før eller etter drapet.

–Det er veldig interessant for politiet om noen har info om bilen. Vi gjennomfører nå rundspørring i området hvor den ble funnet. I tillegg er bilen tatt inn til krimtekniske undersøkelser, sier Metlid til NTB.

Foreløpig er det ikke gjort funn i den som kan knyttes til drapet.

–Vi jobber for fullt, og er kommet lenger enn tidligere. Men fortsatt har vi ikke hatt noe gjennombrudd i etterforskningen, sier hun.

Politiet ønsker særlig å komme i kontakt med vitner som kan ha opplysninger fra torsdag morgen fram til mannen ble funnet død av familiemedlemmer i en bolig i Hellerudgrenda rett over klokka 16 samme dag. Den avdøde mannen, som var norsk statsborger med tyrkisk bakgrunn, bodde alene.

Politiet har opplysninger om at mannen ble sett utenfor boligen rundt klokka 12 torsdag, og har gått ut med adressen i håp om å få tips.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: