Senja er på desperat poengjakt, og er nødt til å vinne sine tre resterende kamper for å ha noe som helst slags håp om å spille i 2. divisjon også til neste år.

På motsatt banehalvdel står Skeid, som bare har tapt to kamper på hjemmebane i år, og som kjemper mot Finnsnes i kampen om andreplassen i avdelingen.

Senja ligger nå på 10. plass på tabellen, åtte poeng bak Kjelsås som ligger på 7. plass. Kjelsås tapte i dag mot TUIL, og dermed kan Senja få avstanden opp til trygg grunn ned til fem poeng.

Lagoppstillingene:

Senja: Fredrik Mjøen Bakkelund - Kjetil Warholm, Eirik Bertheussen, Tobias Nymo Melseth, Daniel Mikkelsen - Jørn Egil Persen, Sondre Laugsand, Bendik Lind, Fredrik Allertsen - Uros Vucenovic, Sebastian Jensen.

Innbyttere: Erlend Henriksen, Øyvind Kildalsen, Eirik Trælvik, Robert Rydningen.

Skeid: Idar Lysgård - Mansour Gueye, Redouan Essaeh, Ayoub Aleesami, Jonas Bergersen - Hassan Yusuf, Andreas Steinbakk-Olsen, Bruno Leite - David Tavakoli, Johnny Boduson, Mustafa Ahmad.

Innbyttere: Christopher Tobiassen, Andreas Nordheim, Kasper Amdal, William Frøskeland, Bilal Al-Sabbagh, Conrad Cheng, Dreni Ademaj.

Følg kampen her:

90+3: Slutt. Senja greier ikke å få den nødvendige scoringen, og må dermed ta den tunge turen ned i 3. divisjon

90+1: Det legges til tre minutter.

90. min: Vi er på overtid nå.

89. min: Ett minutt igjen. Senja er desperat etter scoring.

86. min: 2-2! Sondre Laugsand utlikner for Senja! Setter ballen hardt i hjørnet. Håpet lever for Senja!

85. min: Straffe til Senja!

84. min: Uros Vucenovic header over etter et bra Senja-angrep.

83. min: Senja spiller i en slags 3-5-2 formasjon nå.

81. min: Robert Rydningen kommer inn for Daniel Mikkelsen. Offensivt bytte fra Lundblad som er nødt til å få to mål på ti minutter.

76. min: Nymo Melseth med nytt skudd. Rett på keeper denne gangen.

74. min: Senja forsøker å etablere ett press. De kommer til småfarligheter men det blir for unøyaktig.

71. min: Ny god involvering av Bakkelund da han redder forsøket fra Skeid som er alene gjennom. Der går det for fort for Senja.

69. min: Tobias Nymo Melseth skyter fra 20 meter. Keeper får slått ballen over mål.

66. min: Det går fort når Skeid triller ball. Senja har likevel flere nesten-muligheter på overganger.

64. min: Eirik Bertheussen får gult kort etter en duell med en Skeidspiller.

63. min: Skeid har tatt kontroll på kampen nå. Det blir tøft for Senja med under 30 minutter å gjøre det på.

57. min: 2-1! Senja blir dratt ut av balanse, og Skeid kommer enkelt til. Bruno Miguel Santos Leite får æren av å sende hjemmelaget i ledelsen nok en gang. Lundblad er sint på sidelinjen.

56. min: Senja fortsetter med å stresse Skeid.

53. min: Kildalsen kommer inn for Warholm. Kapteinen sliter med en lyske.

50. min: Lite som skjer innledningsvis i omgangen.

46. min: Andre omgang er i gang.

45. min: Pause.

45. min: Det nærmer seg pause nå.

42. min: Skeid kommer alene med keeper. Det ser ut som offside, men linjedommeren holder flagget nede. Bakkelund er derimot god og får avverget.

40. min: Senja presser hjemmelaget tøft oppe i banen og tvinger Skeid til å gjøre feil.

35. min: Etter en god Senjaperiode har det jevnet seg mer ut nå på Nordre Åsen Kunstgress.

29. min: Senja er fremdeles det beste laget. Tom Nordlie på Skeid-benken er sint på egne spillere.

25. min: Det blir småfarlig når Senja trykker på etter en lang ball opp, men Skeid får kontroll.

21. min: 1-1! Senja får utteling etter en svært god periode! Berrtheussen slår en lang ball opp mot Sebastian Jensen. Først er spissen god i duellen med Skeids stopper, før han lobber ballen over keeper. Fortjent!

18. min: Stor sjanse til FK Senja! Daniel Mikkelsen kommer til avslutning på et hjørnespark, men Skeid redder på streken! Senja har taket på kampen nå.

15. min: Senja er aggresive nå. De tør å presse høyt og tøft.

12. min: Allertsen kommer til avslutning etter en corner, men keeper får reddet. Bra sjanse for bortelaget.

10. min: Senja er mer med nå.

6. min: 1-0! Skeid presser frem en corner. Den klareres i første omgang, men ballen blir slått inn igjen og da stanger David Tavakoli hjemmelaget i føringen. Nå blir det meget tøft for Senja.

5. min: Det er kjølig i Oslo i dag, og Senja spiller første omgang i rimelig frisk motvind.

3. min: Skeid med en en liten farlighet innledningsvis. De kommer seg til avslutning fra skrått hold, men ballen går utenfor.

1. min: Kampen er i gang