Etter et benkeforslag fra Lenviklista vedtok kommunestyret i Lenvik å legge ned Kafé Okazo, men Ole Martin Lund Andreassen har stor tro på fortsatt kafédrift i Kunnskapsparken, melder Folkebladet. Kafétilbudet på Finnsnes er vel ganske stort selv om Kafé Okazo legges ned, så mange kaffetørste vil nok bare trekke på skuldrene og si: Kafe Okazo — å ka så?

Fotballspilleren Fredrik Riise Allertsen fra Tromsdalen, som har spilt på midtbanen for både TUIL, FK Senja, Lyngen/Karnes og Finnsnes, og som nylig signerte for Fløya (til venstre) — og den engelske midtbanespilleren Will Hughes, som har vært i Derby, men nå spiller for London-klubben Watford (til høyre) — og hvis vi nå har byttet om på bildene av Fredrik og Will, så er det slett ikke gjort med vitende og Willje...?

Mørke gatelys på Strandveien fra Finnsnes sentrum mot Refa Brygge har medført at folk ikke har «sett neven foran tennene», melder Folkebladet. Men de som har gjort seg den tanke at det kunne skyldes manglende betaling av strømregningen, har nok vært helt på jordet — det hele skyldes visstnok en jordingsfeil.

Stortingsrepresentant Kent Gudmundsen (H) mener Troms Høyre har stått hardt på for å sikre helikoptre på Bardufoss, melder Folkebladet. Vel, innstillingen fra Utenriks- og forsvarskomitéen på Stortinget som kom tirsdag, innebærer iallfall at mange ting fortsatt vil sveve i løse luften fremover — også helikoptrene på Bardufoss.

Gassen i Botn...
Ved bruk av ljå og gressklipper, så bør man vel lese bruksanvisningen først for å finne ut hva man helst bør slå med redskapene...? Faksimile Folkebladet 21.11.2017
For de som venter på at julenissen skal komme med årets gaver, får vi håpe at Rudolf ikke var blant reinsdyrene som ble påkjørt... Faksimile Folkebladet 30.11.2017