En bilist opplevde å bli påkjørt i Hamna på innfartsveien til Finnsnes, og havnet deretter oppå trafikkøya mellom kjørefeltene, melder Folkebladet. I Olderhamna er det skjær i sjøen både til lands og til vanns.

Det ser ut til at byelgen som holder til i sentrum av Finnsnes, likevel lever i beste velgående — selv om den angivelig ble skutt i forrige uke ifølge Folkebladet. Det er ikke bare Kong Harald som kan si at ryktene om hans død er betydelig overdrevet, etter NTB-tabben for litt siden — nå kan også skogens konge, byelgen, si det samme.

Finnsnesmannen Roar Lorentsen i Nordens Paris Charter mener at flere hvalsafarioperatører lurer turister trill rundt ved å selge hvalsafariturer, når det ikke har vært en eneste hval å se i området rundt Tromsø denne høsten, melder Folkebladet. Men før stortingsvalget var det vel en god del forekomster av valgets kval...?

Batteriladder...
Så vet vi at den siste kulturopplevelsen til Tommy Sarnes var en taterforestilling om Harry Potter — da var det vel også med heftig sigøynermusikk, ikke bare den der visa om «Åtte Harry Potter rømme, fire merker smør»...? Faksimile Folkebladet