Helt på siden 5.8.2017

Epost...

Epost...

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms

Finnsnes Billakkering gikk fra 340.000 kroner i minus i 2015 til 339.000 kroner i pluss i 2016, melder Folkebladet. Med så mange blanke kroner i overskudd, er også egenkapitalen blitt skinnende blank og nypolert — helt i stil med det firmaet driver med!
Terje Konradsen fortviler over aggressive terner som stuper ned mot båtfolket og skiter ned båtene i Olderhamna, melder Folkebladet. Det nytter vel heller ikke for båtfolket å lure seg forbi ternene med slukte lanterner...?


Den evig unge lokale gitarhelten Steinar Steffensen fra Finnsnes deltok i går kveld på kirkekonserten «Være i stillheten». Da ble det vel neppe noen flerrende gitarsoloer med gitaren bak på nakken, eller spill med tennene á la Jimi Hendrix, denne gangen...?


Etter at gruppa Forklædt som voksen måtte melde avbud på grunn av sykdom, stepper gode, gamle Ourland inn og skal stå for musikken på Senja kultur- og fiskefestival lørdag kveld, melder Folkebladet. Ourland trenger ikke å kle seg ut heller — gruppa består av bare godt voksne medlemmer.


Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: