Helt på siden 29.7.2017

Grytelapp...

Grytelapp...

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Når de fastboende på Skaland, som er den lokale Joker-butikkens faste kunder, drar på ferie, dobler likevel butikken omsetninga på grunn av turisttrafikken, melder Folkebladet. Det lønner seg alltid å ha en Joker i ermet!
Plagen med måker og terner ved Finnsnesvannet og i Olderhamna, som angriper folk med både skitt og klør, blir stadig verre, melder Folkebladet. Nå spør folk seg hva Lenvik kommune har tenkt å gjøre med problemet. Ikke for å være nebbete, men svaret fra kommunen blir nok som ventet — ingenting!


Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) tar til orde for å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av hijab i alle landets grunnskoler og barnehager, melder NTB. Men lastebilkraner av typen Hiab skal fortsatt være tillatt.


På fylkesvei 229 over Grasmyrskogen på Senja har noen gitt veien navnet «Satans vei» med rød spraymaling på den nedslitte asfalten, melder Folkebladet. Vi konstaterer at for de som kjører denne veien, går det sakte men sikkert nedenom og hjem.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet:
 
FEIL Ja, når Fjordline er så greie at de frakter bil og passasjerer mellom Norge og Sverige for null koner, er det neppe lønnsomt å drive med flerkoneri... Faksimile fra Folkebladets leder onsdag 26. juli
(Foto: Faksimile fra Folkebladets leder onsdag 26. juli)

FEIL Ja, når Fjordline er så greie at de frakter bil og passasjerer mellom Norge og Sverige for null koner, er det neppe lønnsomt å drive med flerkoneri... Faksimile fra Folkebladets leder onsdag 26. juli Foto: Faksimile fra Folkebladets leder onsdag 26. juli

Leses nå
 
Folkebladet som E-avis