Helt på siden 15.7.2017

Dopa pir...

Dopa pir...

En vanvittig del av hverdagen i Midt-Troms...

Potetbedriftene Art Nor og Tromspotet på Silsand kunne begge vise til omsetningsøkning og positive resultater i fjor, melder Folkebladet. Det er godt å kunne hevde seg i markedet og aller helst potetmose konkurrentene!

Hvis man har behov for kontakt med politiet i Salangen, Lavangen eller Gratangen i sommer, så må man på grunn av sykefravær og ferieavvikling ved Salangen lensmannskontor isteden henvende seg til Troms politidistrikt, melder Folkebladet. Men lovens arm er som kjent lang, så da byr det vel ikke på store problemer å rekke over hele fylket...?

Med bakgrunn i Landmaktutredningen og Forsvarets LTP lages det nå et Troms 2-dokument av forsvarskameratene, Troms fylkeskommune, og kommunene Bardu, Målselv, Sørreisa og Lenvik, som skal legges fram i august, melder Folkebladet. Noen ganger er det nødvendig å gå til krig mot Forsvarets planer.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: