Mål selv-fossen...

FINNSNES: Endelig kan gangfeltet i Storgata ved Amfi få den etterlengtede lysreguleringen som bussjåfør og Ap-politiker Ole-Roger Storås fremmet forslag om i kommunestyret før jul, melder Folkebladet. Da håper sikkert den godeste Ole-Roger Storås på rødgrønt regime fra høsten — også i Storgata på Finnsnes!

OLDERHAMNA: Flere titalls millioner kroner er brukt på å bygge moloer, gjøre sjøgrunnen dypere og lage ei attraktiv havn for fritidsbåter og fiskebåter i Olderhamna på Finnsnes, men problematikken med isdannelse om vinteren er ikke løst, melder Folkebladet. Av økonomiske årsaker er vel isproblemet lagt på... eeh... is...?

BARDUFOSS: Etter at stedet fikk tre pizzarestauranter, omsettes det nå pizza for hele 19 millioner kroner årlig av Pizzakjelleren, Pizzabakeren og Milano innenfor bare en kort strekning rundt Bardufoss, melder Folkebladet. Når det i tillegg sikkert selges mye frossenpizza som «Grandiosa» og «Big One» på butikkene, slår vi fast det ikke er mange dagene av året det kan stå fisk på menyen på innlandet...!?