Huske-lapp...

TROMSØ: Politimester Ole Sæverud utelukker ikke at han vil foreslå flere enn åtte polititjenestesteder i Troms fylke, melder Folkebladet. De geografiske avstandene i fylket vårt er store, men lovens lange arm er lengre — gammelt jungelord!

FINNSNES: Sarah og Jon Blamire inviterer sammen med gjestemusikere til en intimkonsert i våpenhuset i Finnsnes kirke fredag kveld, melder Folkebladet. Siden konserten skal finne sted i våpenhuset, regner vi med at ingen er skuddredde, for presten kommer vel til å fyre av et par varselskudd med sin messehagel...?

TROMSØ: Ingrid Evertsen, Ap-politiker fra Berg kommune — bedre kjent som «Ho Mossa», hadde veddet med partikolleger om at hvis Troms Ap sa nei til konsekvensutredning av oljevirksomhet i Lofoten, Vesterålen og Senja, så ville hun kle seg naken og «rejnne i fjæra» av pur glede. Når det så ble nei, avlyste hun stuntet — det var kanskje ikke konsekvensutredet nok på forhånd? – Jeg er ikke overbegeistret, sier gruppeleder i Lenvik Ap, Kjetil Johnsen. Hverken til avlysningen av oljevirksomhet eller avlysningen av nakenbadingen?