Redningsskøyte...

FINNSNES: Daglig leder Tore Jacobsen ved Intersport på Valen fortviler over at han taper penger hver eneste dag på grunn av gravearbeidene ved rundkjøringa i forbindelse med fjernvarmeprosjektet, melder Folkebladet. Selv ikke topptrente hinderløpere klarer å komme seg til Intersport i disse dager!

FINNSNES: Initiativtaker Christian Larsen, Bil i Nord-sjef Geir Albertsen og Ann Margareth Bergheim i Finnsnes Forum vil gjenskape 90-tallets stemning på Sumaloftet i lokalene til Bil i Nord på Botnhågen, melder Folkebladet. Og selv om det unektelig går mot vinter, skal man som kjent «ikkje sova bort Sumanatta».

BARDUFOSS: Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) besøkte Bardufoss onsdag for å diskutere LTP med Hæren i nord, herunder flytting av 339-skvadronen til Rygge, melder Folkebladet. Forsvarsministeren fastholder ufattelig nok at den beste måten for Forsvaret å bevege seg fremover på, er å Rygge...

FINNSNES: Forfatteren Ronny Trælvik har nettopp gitt ut sin humorbok nummer to under tittelen «Nordnorsk kranglebok», melder Folkebladet. Det er sikkert stoff nok til en bok nummer tre i forbindelse med den betente krangelen som for tiden pågår internt i Finnsnes IL.

FINNSNES: Regissør og skuespiller Ketil Høegh ved Hålogaland Teater ledet monologforestillingen «Det fineste i livet» i Finnsnes kulturhus mandag kveld, melder Folkebladet. Også publikum ble involvert i forestillingen sammen med Høegh — klart det ble Høegh stemning...!

FINNSNES: Etter åtte år på veien er busselskapet Cominor AS nå historie, etter å ha blitt fusjonert inn i AS Tirb, melder Folkebladet. Fram og tilbake er like langt — vi håper det var en fin busstur...!