Ivar prest bak mo...

OSLO: De ansatte på Vinmonopolet vil ha innflytelse over tjenestepensjonen, men ledelsen sier nei. Det kan bety streik og stengte pol, melder NTB og Folkebladet. Her lukter det oppsving i helgehandelen på polet.

MEFJORD: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen skulle forleden få se elendigheten på senjaveiene med egne øyne. Lastebilen han satt i måtte rygge ut av tunnelen fordi det ikke var plass til møtende lastebil, kunne vi se på Folkebladet-TV. Snakk om å nesten møte seg selv i døra — for ikke å si tunnelåpninga.

FINNSNES: Det graves og graves i Finnsnes sentrum, og med det blir også noe ferdigstilt. Mandag ble første del av Helsesenterveien åpnet med snorklipp, og snorklipper Louis S. Edvardsen (FRP) anmoder om pen kjøring selv om veien er god og fin, rapporterer Folkebladet. Kanskje FRP bare kan sette opp en ny bomring?

FINNSNES: Alliance Kjosvold Ur & Optikk på Finnsnes kan feire at de fyller 70 år og er byens eldste butikk. Nå påpekes det at butikken ikke har vært lokalisert på Finnsnes absolutt hele tiden, men én ting er sikkert: Tiden har ikke stått stille der i gården.