Skvett-lapp...

MÅLSELV: Målselv kommune skal kjøpe Moen samfunnshus for én krone, for så muligens å brenne det ned, melder Folkebladet. Det havner stadig vekk nye brennbare saker på formannskapets bord.

SØRREISA: Jan Skogheim patruljerer sykehjemstaket to ganger om dagen for å avverge at måsen og terna skal bygge reir og legge egg der, melder Folkebladet. Både måsen og terna synes lite om Skogheims patruljering og synes han opptrer veldig nebbete...!

SKALAND: Tallet på laks på rømmen fra Akvafarm AS sitt anlegg på Storelva i Berg kommune er justert til 49.468, melder Folkebladet. Det er bedre med rømme på laksen enn laks på rømmen.

MEDBY: På Medby oppvekstsenter har elever i 8. og 9. klasse vært med på renoveringsarbeidet på det etterlengtede svømmebassenget som har stått ubrukt i to år, og de har dermed bidratt til at Torsken kommune sparer penger, melder Folkebladet. For kommunen er det viktig å ikke ta seg vann over hodet.

FINNSNES: Enda en dagligvarebutikk kan se dagens lys i nye lokaliteter som planlegges på den gamle meieritomta vis á vis Amfi i sentrum av Finnsnes, melder Folkebladet. Behovet for dagligvarer må da være mettet for lenge siden.