Amfi-bier...

FINNSNES: Fylkesråd for samferdsel i Troms, Ivar B. Prestbakmo (Sp), mener det å omklassifisere fylkesvei 855, strekningen Buktamo-Finnsnes, til riksvei, kun er en politisk strategi fra særlig Høyre og Frp for å undergrave fylkeskommunen. – Jeg vil ha mer oppgaver, makt og penger i Troms, sier Prestbakmo, mens bussjåfør Ole Roger Storås (Ap) mener Prestbakmo bokstavelig talt er på ville veier.

FINNSNES: 355 «Ti på Topp»-kopper står klare til å bli levert ut til ivrige turgåere i Lenvik, melder Folkebladet. For alle som foretrekker sofaen er det kanskje best å ta en koppevaksine, så man ikke blir rammet av topptur-basillen…?

FINNSNES: Aleksander Uteng i Lenvik Arbeiderparti ønsker å gi et bedre bassengtilbud til innbyggerne, melder Folkebladet. Men kommunen har vel allerede tatt seg vann over hodet — og da er det lite lurt å gå over Robekken etter mer…!

FINNSNES: En 61 år gammel yrkessjåfør må ut med hele 20.000 kroner etter ved flere anledninger å ha hvilt altfor lite i arbeidstida, melder Folkebladet. Det gamle ordtaket «den som sover, synder ikke», er viktig å huske på — og motsatt «den som ikke sover, synder», i alle fall mot hviletidsbestemmelsene.