Statsstøtte...

VANGSVIK: Tranøy brannvesen måtte onsdag ta i bruk personbil for å rykke ut til en bilbrann på Senja, melder Folkebladet. Brannbilen var fri for strøm, og ville ikke starte. Det gamle slagordet «Når nøden er størst, er hjelpen nærmest» gjelder ikke for brannvesenet i Tranøy — der heter det «Når nøden er størst, er batteriet flatt».

FINNFJORDEIDET: Lenvik Billakkering er i vekst og er nå blitt den største aktøren på oppretting og lakkering i Midt-Troms, melder Folkebladet. Nå bygger bedriften et tilbygg til en pris av fire millioner blanke kroner. Tilbygget skal være ferdig når det lakker mot jul.

FINNSNES: En 43 år gammel mann har i Senja tingrett fått en bot på 10.000 kroner og 15 måneders betinget fengsel, for å ha produsert 160 liter hjemmebrent i året og servert gratis til sine venner, melder Folkebladet. Det er jo ikke mer enn en knapp halvliter sprit per dag til gratis deling på hele vennekretsen. Ikke mye å bli rik på, heller ikke mye å bli full på...?

FINNSNES: Salong Fantasi AS kan feire 20 hårfine år som frisørsalong på Finnsnes, melder Folkebladet. Selskapet har hatt solide og velfriserte resultater hele veien, og regnskapstallene har ingen krøll.

SØRREISA: På Rema 1000 i Sørreisa ble det forrige lørdag arrangert bleieskiftkonkurranse, og Roy Isaksen var den som skiftet bleie så hurtig at han vant et helt års forbruk av Pampers, melder Folkebladet. Snakk om få skifttillegg for en kort liten lørdagsjobb — han er bleieskiftarbeider, bleieskiftarbeider...!